Black Mirror: Sezoni 2

Black Mirror: Sezoni 2

Feb. 11, 2013
Your rating: 0
10 1 vote

Kjo sezon e dytë e serialit antologjik shqyrton historitë e errëta të një personi të varur nga mediat sociale, një grua që është pjesë e një shfaqje të drejtpërdrejtë “jete” dhe më shumë.

Serit