El Chapo: Sezoni 1

El Chapo: Sezoni 1

Apr. 23, 2017
Your rating: 10
8.6 21 votes

Një vështrim në jetën e famëkeqit të famshëm të drogës, El Chapo, që nga ditët e tij të hershme në vitet 1980 që punonin për kartelën Guadalajara, për ngritjen e tij në pushtet gjatë viteve ’90 dhe rënien e tij përfundimtare në 2016.

Serit