Power: Sezoni 2

Power: Sezoni 2

Jun. 06, 2015
Your rating: 0
8 2 votes

Sesioni dy merr drejtimin aty ku është ndërprerë: James “Ghost” St. Patrick dyfishon biznesin e tij të drogës për të shpëtuar klubin e tij të natës dhe ëndrrën për një të ardhme legjitime. Puna e fantazmave është e zbehtë në krahasim me mashtrimin e marrëdhënies së tij me bashkëshorten e tij, Tashën dhe dashurinë e tij të parë, Angela, e cila është edhe një avokate e prokurorisë amerikane që heton organizatën e tij të drogës. Fantazma është vendosur më tej nga ëndrra e tij nga partneri i tij i biznesit, Tommy, i cili e do lojën e drogës dhe ish-mentori i tij, Kanan, i freskët nga burgu dhe duke kërkuar hakmarrje.

Serit