Westworld: Sezoni 1

Westworld: Sezoni 1

Oct. 02, 2016
Your rating: 0
6 4 votes

Westworld është një odise e errët rreth agimit të vetëdijes artificiale dhe evolucionit të mëkatit. I vendosur në kryqëzimin e së ardhmes së afërt dhe të kaluarën e reimagjinuar, ajo eksploron një botë në të cilën çdo oreks njerëzor, pa marrë parasysh sa fisnik ose i varfër, mund të kënaqet.

Serit